søndag den 13. juli 2008

Freestyle

Jeg er altså helt fascineret af freestyle, fordi jeg synes mine LO'er er alt for lige og firkantede, forstået på den måde at jeg synes de er for "pæne". Jeg kan egentlig godt li' at det er lidt "rodet", så nu har jeg forsøgt mig med dette LO.
Måske har jeg i virkeligheden altid lavet freestyle, da jeg altid sidder og flytter rundt på tingene, indtil jeg er tilfreds med placeringen af diverse pynt osv. Kunne godt tænke mig at bruge skitser, da man så måske kunne scrappe hurtigere, men det ligger lissom ikke naturligligt for mig (altså at bruge skitser).
Freestyle går efter lidt research ud på at der i hvert fald ikke er noget der skal passe sammen, man må godt være sløset. Så endnu er min freestyle-stil vist for "pæn".Tak til dem, der kigger med; det er tilladt at lægge en kommentar evt. med gode råd til hvad jeg kunne have gjort anderledes/bedre, man kan jo kun lære af alle de superdygtige scrappere, der findes.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Super flot lo i lækre farver jeg er også til det med bare at putte på indtil jeg synes det er som det skal være. Hvis jeg bruger skitser kommer der altid ekstra på.

Karin sagde ...

Hi hi Dorit, jeg måtte jo lige fluks ind og kikke da jeg læste dit indlæg på SS :-) Første "planlagte" freestyle LO LOL... ahmm... sk...godt er det i hvertfald blevet :-)

charlotte sagde ...

Super flot!! Med meget lækre farver. Jeg synes du er god til det freestylede - og som du selv er inde på: Der er ingen regler for noget som helst. Bliv du bare ved i dette spor! ;-)

Anne Bente sagde ...

super flot lo, freesryle kan jeg bare ikke få til noget, det der ser jo bare hammer godt ud :)

Kirsten sagde ...

Altså Dorit, - du er da helt vild i varmen... HI-HI. Ja, jeg kan altså ikke rigtig komme overens med den freestyle. Det ser hamrende godt ud når andre scrapper i den stil, men jeg synes det ser åndsvagt ud, når JEG gør det. Jeg er sikkert ikke modig nok. Nu må jeg vist snart "oppe mig".