fredag den 11. juli 2008

Ugens højdepunkt, uge 28

Tror bestemt det var, da Majken i søndags kom hjem, og skulle logge sig på og se sine karakterer for sine 1+2 år i IB klassen på Grenaa Gymnasium. Da det jo er en international klasse kører den helt sit eget løb, hvor de skriftlige opgaver (alle på engelsk) bliver sendt til censorer i andre lande. Derfor tager det ekstra tid, inden IB-studenter får deres karakterer og dermed besked om man har bestået eller ikke. Men alt er gået godt, så nu kan Majken holde et langt pusterum fra skolebænken med først feriejob på Egeskov, derefter byder det næste år på nogle rejser, først til Spanien og dernæst nok til Sydamerika.Vi ved det har været rigtig hårdt, for der startede over 30 elever i klassen, og der var kun 18 tilbage + der har været et vist flow af elever, der måtte holde op igen. Godt gået, at du holdt ud !

.....

Jo, og så var det jo også et højdepunkt, da fru Orion Design, Heidi, Marianne, Lise, Ann og jeg selv mødtes på café Wessel i tirsdags kl. 18 og nød deres dejlige tapas. Fire mente osse de havde plads til en portion is med frugter, serveret i høje glas. Bagefter var vi hjemme hos Marianne og få kaffe, the og en lille kage. Superhyglig aften i gode scrapvenners lag.
Vi snakkede bl.a. om efterårets scrapbegivenheder, først skal vi være med til at fejre Ibens nye butik, og måske der kommer en gang GFS i august. Der er også lidt andet på programmet, og så er der jo alle de gange vi scrapper impulsivt !

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Ja godt gået Maiken. Det er dejligt når det går ens børn godt, så velfortjent og komme ud og se en anden verden.
Kan godt forstå i er stolte af hende.

Karin sagde ...

Ja det må være ugens 12'er :-) det er jo altid kanon dejligt når de klarer sig godt :-)

Kirsten sagde ...

Tillykke med Majken. Hvor er det dejligt at høre, at hun har klaret sig så flot.
Det er skønt at hun (ligesom sin mor) har mod på at komme ud og opleve verden, før hun skal igang med noget mere forpligtende. Havde jeg haft muligheden for det i sin tid, havde jeg helt klart gjort det. Sådan noget var der jo desværre ikke tradition for dengang.

Holder Iben mon reception den 02.08?

Anne Bente sagde ...

åhhhh hvor var det skønt, altid dejligt når det går godt, super flot :)