lørdag den 19. juli 2008

Ugens højdepunkt, uge 29
Endnu en uge er væk, en uge midt i sommeren, hvis man skal tro kalenderen, men der har jo mest været regn og blæst, vist typisk dansk sommervejr; regnen trængte planterne jo til, så intet er skidt uden at det er godt for noget. Bare træls for feriefolket, ikke underligt at charterselskaberne bliver kimet ned af solhungrende danskere.
Men ugens højdepunkt var da i mandags, hvor Jeanette, Ann og jeg var til stempelaften hos Marianne, og hvor jeg lige fik begyndt på dette kort til min svigermor, som bliver 93 år i morgen, vi skal til frokost om lidt. Synes stemplet med den gamle dame er herligt.
Vi startede jo med en stor stak frisksmurte sandwich, og så så vi Jeanettes feriebilleder fra Kroatien, de havde bl.a. været inde i en rigtig flot park med en masse vandfald, superflotte billeder lige til scrapbogen.
Så stemplede vi en masse, for Ann har to kasser med stempler og vi låner jo hinandens stempler. Nu er jeg jo ikke så meget til stempler, så jeg lavede i stedet et minialbum, for dem er jeg helt vild med og de er hyggelige at sidde og nørkle med.
Så fik vi the/kaffe og kage, som vi var for mætte til at spise. Rigtig hyglig aften med stempling og snak.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Et herligt stempel som passer perfekt til en der har nået så høj alder at der ville udbryde brand hvis der skulle lys i lagkagen. I hygger jer rigtig til de stempel arrangementer. God weekend

MH72 sagde ...

Sejt kort - og ja, damen med kagen i brand er da for sjov!
Det er også sjovt med de ferie billeder I lige har set. Jeg har også lige været i Kroatien og har set mange vandfald... hvem ved, måske har vi været samme sted, samtidig?!!!

Kirsten sagde ...

Det stempel kan da ikke være mere perfekt til sådan et fødselsdagskort HI-HI - :-)

Det lyder som om det har været en rigtig hyggelig stempelaften. Jeg er jo heller ikke så meget til stempler (har dog lige investeret i et lille lommerursstempel, som jeg skal bruge til ATC kort), så jeg ville nok også have fundet på noget andet at lave.

Vi har også besøgt parken i Kroatien - Plitvice hedder den. Der er ret flot i denne park.

Vi har jo så ferie fra nu, det bliver dejligt med en flade-ud-uge.Den "rigtige" ferie tager vi til september, hvor vi har 2 uger... SKØNT

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er det bare et flot kort, og det stempel har jeg lige skrevet efter, synes det er utrolig sjovt og flot :)

Karin sagde ...

Nøjj det lyder nok hyggeligt :-)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke et herligt kort. Håber ikke der går ild i kagen til jeres frokost. ;0)
Det lyder rigtig hyggeligt med sådan en stempelaften. Bare der var sådan noget her hvor jeg bor. Kender ikke nogen der stempler eller scrapper. Surt.