fredag den 4. juli 2008

Ugens højdepunkt, 27

Ugens højdepunkt har faktisk været de sidste 7 timer !
Efter at have haft ferie i sidste uge kom jeg tilbage til de samme bunker, som jeg havde forladt ! Så hele ugen har jeg bare gået på arbejde og skrevet og skrevet, så det har mest været hårdt arbejde.
Men efter arbejdstid i dag fræsede vi til Odense, for jeg fik langt om længe taget mig sammen til at få købt de par lænestole til sommerhuset, som jeg har haft planer om så længe.
Havde set dem på nettet og vidste, at det var dem, jeg ville have.
Så vi susede af sted i fredagsmylderet, og pyh hvor var det varmt alle vegne, og særlig i den nye MEGA møbelforretning i Odense, der er lavt til loftet, så der var godt nok ulideligt.

Derefter fræsede vi (ja der er jo nærmest motorvej nu helt til Svendborg) retur sydpå og derpå til Nordlangeland. Manden slog græs, jeg fik stolene pakket ud, der blev sat filtdupper på benene, og bagefter vandede jeg planterne i haven, som er forholdsvis nyplantet. De kan ikke tåle denne tørke.

Efter alt det arbejde bestemte vi, at vi ville besøge Lohals Kro (igen), men der var fuldt optaget inde og ude i gårdhaven blev der serveret helstegt pattegris. Det synes vi var lige en tand for meget af det gode, så vi gik over til genboen, Smørstakken Café, hvor vi nød et stykke lunt kyllingbryst med lækker salat og flute til.
Mens vi ventede på maden drev jeg lidt rundt og fik øje på et rigtig flot kloakdæksel:Synes da det er fantastisk, at man på et tidspunkt har lavet sådanne flotte dæksler. Lohals har hørt ind under Tranekær Kommune, deraf et Tranekær-byvåben i Lohals.
Ovre på den anden side gaden, og her taler vi om hovedgaden, ligger dette underlige lille hus, hvad mon det har været brugt til, og hvorfor er det ikke blevet vedligeholdt ?! Kunne det have været en lille ventesal ved bussens endestation, det kunne være lidt spændende at høre om. Omme på venstre side er en dør, den stod på klem.Efter vi kom hjem, nød vi lige en kop te på terrassen, indtil duggen begyndte af falde.
Grunden til at vi havde så travlt med de lænestole er, at sommerhuset skal lånes ud i næste uge, og så mangler der lige et par siddepladser mere.
Ja, det var så mit højdepunkt, ikke et af de store, men i forhold til resten af ugen, så var det OK.

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

De stole er da hele besværet værd, de er super flotte.
Jeg kan godt forstå, at I valgte at spise ude i den varme. Man orker jo næsten ikke at stå inde og kokkerere.
Du er altså god til at fange små detaljer på din vej. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have opdaget sådan et kloakdæksel, men flot er det i hvert fald.

Kirsten sagde ...

Iøvrigt er det hyggeligt, at du stadig har lyst til at lege med ;-)
Det er jo næsten umuligt at opleve noget vildt og voldsomt hver eneste uge, - højdepunktet kan jo ligeså godt være de små,nære ting i livet.

Susanne sagde ...

God ide med ugens højdepunkt. Ja og det kan godt betale sig at kikke ned engang i mellem,det er et super flot dæksel.
I Odense er der en del af Sonja Brandes papirklip aftegnet på kloakdækslerne.
Du tog vel ikke lige et aftryk, for så vil jeg da gerne låne det:)

Susanne sagde ...

Med hensyn til aftryk af dæksler, så har vi taget en sort farve og en stort stykke papir med.
Vi har lagt papiret over dækslet og så skraveret det med den sorte farve. Men men advarsel: vis det er midt i en gågade så skal du regne med mange tilskuere :)
God fornøjelse