torsdag den 17. juli 2008

Naturalier


Har lige haft lånt sommerhuset ud til nogen med forstand på scrap og fik lækre scrapsager ! Tror der er noget jeg kan bruge til flere sider, hvor jeg vil prøve min nye stil: freestyle.
Der er alfabeter og andet pynt, bl.a. en pose med udstansede blade, lækre lilla anckers, en blok fra DCWV med blomsterark, limdims, clearstampts, klisterark med mærkater til ATC og en dejlig stor stak karton. Faktisk rigtig sjovt at få noget andre har valgt, det gir udfordringer.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej og tak for dit besøg og din søde kommentar. Vi har da også set hinanden i virkeligheden da vi var i Helsingborg, selvom jeg jo følte mig "enormt udenfor" fordi jeg ikke havde en trøje fra den jyske mafia (tihi). Men nu er det jo kun min mor der var fra Horsens, min far var ægte Kjøvenhavner. Det var da en lækker afregning du der har fået - må holde øje med hvad du får lavet.

Kirsten sagde ...

Dejlige sager du har fået. Ja, det er rigtigt at det er skønt at få nogen ting, som man ikke selv har valgt.

Hva' så..... Skal du mon have lavet nogen ATC kort nu? ;-D

Karin sagde ...

Herligt med naturalier!! især når det er noget som lge falder i øjet :-)... kan skimte en del i de blålige nuancer ;-)

Jeannette sagde ...

Sikke lækre ting du har fået. Bare det var mig der fik sådan nogle dejlige ting af mine venner. Det er jo tit de samme ting man køber når man er ude ug shoppe ind til de tomme hylder derhjemme.
Glæder mig til at se dine nye ting i brug.

Linda sagde ...

Det var sørme en lækker pakke at få. Jeg ville ønske jeg havde et sommerhus som kunne lejes ud:-)