fredag den 25. juli 2008

Ugens højdepunkt, uge 30

Det var onsdag aften, hvor vi havde sat Majken, Marianne og Carsten stævne henne på Egeskov Slot, hvor Majken igen i år har sommerjob i "Billetten"
Det var den skønneste aften med superdejlig vejr. Vi startede med at spise en Egeskovburger og så gik vi tur ned til voldgraven, hvor der blev sejlet med små modelbåde, men der var nu også pæne ænder, der svømmede rundt.
Vi mødte en påfuglehun med sine 5 kyllinger (den sidste er ude af billede (!)), og hvis ellers den unge mand i baggrunden havde stået ordentig på sine ben, kunne man også have set påfuglens hovedet rigtigt. Det er hygligt de har fået påfugle igen, de tidligere blev nemlig aflivet, da fugleinfluenzaen hærgede.Majken havde bagt kage og vi fandt et bord i skyggen, hvor vi kunne hygge med kaffe og kage. Kl. 20.30 skulle et orkester spille foran labyrinten, det var Repeatles, og som de kvikke nok kan gætte, så var det de gode gamle Beatles-melodier, der blev spillet. Det gjorde de rigtig godt, jeg tror da næsten ikke man ville kunne høre forskel på original og kopi !Der er virkelig skønt på Egeskov sådan en dejlig sommeraften, der er længe åbent hver onsdag (nej, jeg får ikke procenter), og der sluttes af med gys og spøgelse i parken og kl. 22.45 fyrværkeri. Det blev vi dog ikke til, da vi havde en arbejdsdag for os.

Et andet lille personligt højdepunkt var at jeg fik en buket blomster af min søde mand, ikke pga nogen særlig begivenhed, men blot fordi "jeg trængte til det", og vil enhver kvinde ikke gerne beæres med en buket blomster en gang imellem !

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh så lækre billeder, og en smuk buket :)

Kirsten sagde ...

Øj, det lyder som en hyggelig aften. Jeg har desværre ikke været på Egeskov endnu, men det kommer nok på et tidspunkt. Der ser så dejligt ud.

Nej hvor er H. da sød. Det luner sørme med sådan en "fordi" buket *S*

MH72 sagde ...

Det lyder til at have været en hyggelig dag/aften. Skønne billeder - især er jeg vild med billedet af slottet :-)

Karin sagde ...

Dejlige billeder Dorit:_) du forstår lige at fange stemningen.
Du ved da godt hvad påfugle kyllinger hedder, ik?
Påfyldninger... ;-))

Pia sagde ...

Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig dag, flotte billeder og hvor er din man god til at købe smuk buket. God weekend