fredag den 23. april 2010

1, 2, 3 Spring !


I virkelig er dette LO ikke noget særligt, men jeg er lidt vild med billedet af isbjørnen, som jeg lige har fået knipset, da den står med lukkede øjne og gruer for det kolde vand ! Nøjagtig lissom jeg ville have gjort, hvis det var mig...
Men billederne er altså fra sidste sommer, hvor vi var Jylland rundt på 4-5 dage. Jeg havde et ønske om at se isbjørnene i den Djurslandske dyrepark, så der tog vi ud, mens vi boede hos gemalens fætter og fætter-inden.
Vi kom lige, da de hvide bamser skulle fodres med lækre laks... og æbler. Efter måltidet blev bamserne lokket med om til deres store sø, hvor de skulle bade. Fik taget en masse gode billeder, må vist scrappe et par stykker til.
.
I morgen skal jeg til GFS (Gislev Friskolescrap), så jeg skal bruge noget af aftenen til at få pakket, men først skal jeg jo lige blive enig med mig selv om, hvad der skal scrappes. Har været i Netto i dag inkl. scrapbriller og "løb" ind i noget lækkert dobbelt bølgepap, der fungerede som skillerum i kasserne med Belsø Müsli, tog et par "ark" med hjem, så måske bruger jeg det til for- og bagside på et minialbum.
Have a nice weekend !

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

SÅDAN Dorit - du er da en vaskeægte scrapklunser =0). Fedt LO med skøn bamse. God fornøjelse i Gislev. Jeg skal til børnefødselsdag og i Tivoli med barnebarnet i weekenden.

Karin sagde ...

lækker bjørn... og det går jo strygende med dine selfmade tekstbokse ;-)
Æv, jeg ville SÅ gerne ha været til friskole scrap, men skal desværre til diamantbryllup i morgen middag :-/

Margit sagde ...

SÅDAN... alle vores kasser er VÆK!! fra Netto på 0,5 når varerne er sat op... Jeg kan ellers også godt lide at klunse kasser...
Nå, men super herligt BAMSE-LO. Nårhhh hvor er den CUTE... Super godt fanget med kameraet. Jeg kan blive helt høj når det lykkes... ;o)
God dag i morgen... det skal nok blive hyggeligt. Jeg skal på Louisiana i week-end'en med 2 x børnebørn og deres far og mor... og så skal vi GRILLE =0) bagefter... SÅ ER DET NÆSTEN SOMMER... Knus

Charlotte sagde ...

Sikke et skønt LO med super flotte billeder med en skøn bamsebjørn på.
Herlig detalje med de små (punchede?) isbjørne. Og i det hele taget flotte farver og en flot opsætning.
God fornøjelse til scrap i dag! :0)
Og god weekend.

Karina sagde ...

Flot BLÅT layout ; )
Fedt at der findes materialer rundt omkring der er gratis ; )
God fornøjelse med scrapperiet.

aka sagde ...

Hvor er det et flot LO. Farven passer jo bare så fint til tanken om det kolde vand. Sjov overskrift.
Sikke herlige billeder.