søndag den 18. april 2010

Fanø #3

Jeg havde besøg af Heidi i går, og vi scrappede lige fra 9-17, selvfølgelig afbrudt af spisepauser med bl.a. rundstykker, tunmousse til frokost og en nam-nam lækker jordbærtærte til kaffen.
Jeg fik lavet mit sidste dørparti-LO fra Fanø. Jeg har rigtig nusset med detaljer og bl.a. brugt glossy accents på græstotterne og fuglen og prøvet mine nye dew drops. Jeg har ikke nogen smarte spellbinders, da jeg nok synes de mere hører kortfolket til, men synes det var sjovt at lave dem selv som tekstfelter. Fotoet, stakittet og tekstfelterne samt hanen er sat på 3-D puder, for at de hele ikke skulle blive for fladt.Dette bliver dagen, hvor vores 3 vagtler bliver lukket ud i drivhuset igen efter vinterhi i fyrrummet. De har lagt en stak æg, så jeg er spændt på, om der kommer kyllinger.
I morgen kalder jobbet igen efter en skøn ferie, synes egentlig slet ikke jeg er færdig med at holde ferie, og heldigvis er der kun få dage til vi begynder det nye ferieår og sommerferieturen går til Provence i 10 dage, jubiii jeg glæder mig !

6 kommentarer:

Majer sagde ...

Ej et skønt LO, der er bygget op som en have. Det ser godt ud!! Og man bliver helt glad i låget, af at se på det :-)

Charlie sagde ...

Sikken et sødt og fint LO. Kanon med stakittet der fortsætter og alle dine fine detaljer. Jeg elsker jo detaljer ved du nok. Ferietur til Provence - det må du skrive lidt mere om så vi kan udveksle ideer osv. Jeg skal jo også derned igen, igen senere på året. Husk jeg på sigt får brug for din adresse i en besked hos SS. =0)

Kirsten sagde ...

Nøj, hvor er det blevet godt...
Det hele er så superfint sat sammen og igen har du fået en masse fine detaljer med. Man kan se at der er nusset om det her LO :-D
Det er egentlig ærgerligt at vi ikke snøvler os sammen og tager oftere til Fanø, som jo kun er 12 min. herfra, - men jeg glæder mig til vi skal over i lejligheden til august, - I år vil vi selv derover :-D
God arbejdslyst fra i morgen, håber ikke der ligger for store bunker og venter... ;-D

Pia sagde ...

wow Dorit kanon lækre detaljer og fine teknikker, der ser bare så flot ud. Du må have en god aften og en skøn uge.
knus Pia

Charlotte sagde ...

Lækkert, sommerligt og flot LO! Der er så mange fine små detaljer at kigge på. Det oser af dansk sommer og hygge. De små pink sommerfugle er herlige, lækkert med græstotter samt bølgepap og farverne er MUMS!
Ægerligt med endt ferie - men som du siger: Nyt ferieår er på vej! YAY!
Lyder super dejligt med en tur til Provence. :0)
God ny uge til dig.

aka sagde ...

Skønt LO. Får lyst til en Fanøtur. Jeg kan rigtig godt lide de farver du har brugt. Sommerligt. Og så alle de detaljer ! Hold da op.
Dine hjemmelavede spellbindres er da meget finere end de "rigtige". Her passer de i hvert fald fint ind.