søndag den 4. april 2010

Laver børnealbum

En kollega spurgte om jeg ville lave et album til hendes barnebarn Rasmine. Hun havde billeder fra 0 til pigen bliver 4 år lige om lidt.
Jeg har jo ikke prøvet at lave børnealbums før, så det... men jeg prøver. Synes det er ret svært, fordi pynten jo ikke skal være voksenpynt-agtig men lige noget, der passer til baby-børn, måske lidt farverigt.
Jeg har aftalt med mormoderen, at jeg laver tomme journalingark, så kan hun selv skrive tekst på, da albummet jo er fra min kollega.
Lige et par smagsprøver:Det sidste LO bærer vist præg af, at jeg lige løb tør for baby-børne idéer, så jeg kom til at noget BG frem fra hylden, det er jo lidt neutralt i farven:


Jeg har lavet 13-14 sider og skal nå 18, så der er ikke så langt igen. Glæder mig til at aflevere albummet.

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Hvor er det nogle flotte børnesider. Det må have været sjovt at lave noget helt andet.
Jeg vil se frem til at se de sidste.
Fortsat god søndag.

Charlie sagde ...

Du er da en dejlig kollega - det må de da blive smadderglade for. God ide med at journalingsiderne går igen i samme stil og JEPS - i den alder bliver det nok læst tit så vigtigt der er nogle gode ting hun kan genkende i motiverne og det er du sluppet godt fra. Sig til hvis du mangler noget tøseQK så er det måske noget jeg har???
Har lige kørt junior hjem, hun har været her for at lave sin påskekage til æggejagten/påskefrokosten i morgen - tihi den er så sjov i år og med hyldeblomstmousse og hindbærmousse - UHA jeg kan høre den kalde i køleskabet.

jayne sagde ...

Hvor er det blevet godt.. Kan ikke se det er noget du ikke har gjort så meget i før... Det skal nok gøre lykke hos den heldig giver og modtager..

Fortsat go arbejdslyst, glæder mig til at se resten.

jayne

Margit sagde ...

Hvor er det nogle super sider du har lavet... både fine og søde. Flot som du får pyntet med forskelligt dims uden at det bliver for meget. Du er da snart klar til at blive mormor, kan jeg se ;o)
Glæder mig til at se flere...
God sidste påskedag.

Majer sagde ...

Stort at sige ja til sådan en opgave. Tror ikke at jeg var hoppet på den. Men synes at du har klaret det rigtig godt, selvom det er en ny retning for dig. Flot arbejde!

LaChris sagde ...

Sikken en opgave du har taget på dig...og du har da klaret den til UG!!! Super flotte og forskellige sider...den bliver da en stor succes hos modtageren!!!

Kirsten sagde ...

Du er sørme da sluppet godt fra de sider vi har set indtil nu ;-D
Jeg kan godt se, at den die vi talte om ikke kan bruges HI-HI....

Vi har været oppe i sommerhuset det meste af Påsken, vejret har ikke været det allerbedste, men vi har da hygget os :-D
Du må nyde din laaange ferie...