søndag den 25. april 2010

Hattedamer


Det LO, som jeg blev helt færdig med i går til GFS. Billedet er fra Majkens Sydamerikatrip sidste år, hun har "fanget" et par bolivianske damer, som lige får sig en snak under indkøbsturen. Synes selv jeg nok har svælget lidt rigeligt i grøn/blåt...
Der er en refleks i den ene dames hat, som måske kunne redigeres, men det har jeg altså ikke lige haft "tid til", og det forstyrrer vist heller ikke helheden.
Majken har taget en del billeder lige efter min smag, og samtidig er de scrapegnede, så der er en del materiale. Skal vist også have lavet et lille album til hende. Der er jo også en del Marokko-fotos, der venter på mig...
Jeg har yderligere 2 LO'er, som jeg fik begyndt på i går, et fra saltsøen i Bolivia og et fra Skagen.
Får vist ikke tid til noget særligt hobbybetonet i dag, har måttet et tur rundt med støvsugeren, har bagt blommetærte og franskbrød og haven kalder også. Manden renoverer soveværelse, så jeg må vist også selv sætte kartofler, hmmm det er jo lige havevejr, hvis man skal være helt ærligt, vil nu hellere noget andet... det begynder med sc !
Hav en skøn forårssøndag !

6 kommentarer:

Karina sagde ...

Lækkert layout med et fedt billed. Det undrer mig at kvindernes hatte er så små. Måske de har et andet formål end at skygge for solen.. ; )

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke et par skønne madammer :) Tak for hyggeligt selskab i går!

Charlie sagde ...

Skønt fanget - og dine farver matcher jo væggen bag dem perfekt - så sådan skal det bare være. Dine homemade journal-blogs er fine. God søndag. =0)

Charlotte sagde ...

Sikke et super godt billede! Og hvor er det spændende at se alle de rejse-scrappe-sider. :0)
Jeg synes du har valgt nogle rigtig gode farver, som passer til billedet. Flot LO! :0)
Og ja, havevejr er DEJLIGT! Meeeen nogle gange vil man altså hellere det der starter med sc.... ;0)
Rigtig god ny uge til dig.

Margit sagde ...

Hold da op et skønt LO!... Sikke pang farve du har på papiret og sikke fedt det virker til de 2 hattedamer. Et billede der skriger på at blive scrappet... Hvor er det godt "fanget".
Kan godt gætte hvad du hell're ville ;o)
God dag... alligevel

Kirsten sagde ...

Super fedt LO, - et i din "rigtige Dorit-stil".. HE-HE....
Perfekte farver til billedet.
Jeg må lige høre lidt om dine små fine hjemmelavede detaljer på lørdag ;-D
Har ikke været meget online i week-enden, da vi jo har besøg af Claus, men "bjørnebasse" LO'et er blevet rigtig flot. Sjovt at se billederne scrappet. Du har nu fået mange lækre LO'er ud af Jyllandstouren ;-D