fredag den 16. april 2010

Slut med ferien

Vi har været i sommerhus i 3 dage, hvor vi har haft travlt med at lægge fliser i et nyt redskabsskur og jeg kørte sand, så mine scraparme blev ømme ! Der blev plantet lidt blomsterløg og nusset lidt i haven. Onsdag aften var vi ude at spise entrecote i den nærliggende Café Nordstand, uhm den var go' og mør. Derefter friskbagte pandekager med is og mandler vendt i flormelis, bomme-lum....
Jeg havde selvfølgelig pakket til lidt scrap, ikke meget, men så må man jo lave noget af det, man har med, så det blev en slags udfordring for mig selv. Det kom der det her LO ud af, nu med banner og hjemmelavet tekstfelt. Satte en kongekrone på billedet i dagens anledning, lidt royal har man vel lov at være !Efter middagen gik vi en tur på Lohals Havn, tog lige et aftenbillede, det var helt havblik, så lystbådene spejlede sig smukt i vandet.


I går var jeg hos den lokale købmand, som faktisk er et spændende sted at komme, for der står altid lækre sager i vindfanget, og jeg faldt for disse ugler. Egentlig er det sparebøsser, meeen de skal pynte i sommerhuset.


På vejen hjem i dag over Tåsinge, opdagede vi, at der var fremstillet særlige lykønskningsskilte i anledningen af en vis Dames fødselsdag !


Go' weekend !

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Pænt af dem at sætte skilte op i anledning af Dronningens fødselsdag ; ) : )
Det er et flot og anderledes layout du har lavet. Flot banner!
Søde ugler, som hvis jeg husker rigtig, har godt selskab af andre ugler..?
Rigtig god weekend.

Dorit sagde ...

Uha, afsløret... god hukommelse

Charlie sagde ...

Langeland er DEJLIG... fint LO og ja - lidt royal SKAL man da være sådan en dag. Håber ikke I kørte for hurtigt i området med fødselsdagsskiltene (fnis..) Og mens du har ferieret har jeg trukket de 3 vindere af min PIF præmie... bom bom og så siger jeg ikke mere... =0)

Moster Olivia sagde ...

Hej Doritten
Sikke en masse guf du har lagt til os :-) Jeg synes rigtig godt om det LO. Det er helt sikkert noget, som jeg ikke har mod til at kaste mig ud i ...endnu. Jeg tænker her på selve skitsen og de mange farver. Jeg synes det ser rigtig godt ud!

Kirsten sagde ...

Ja, det er en anden stil end du plejer at lave, - fint at du kan trylle flotte LO'er frem, der er så forskellige. - Og fint med den lille krone... hmmm... ;-D

Der er nu idyllisk mange steder på Langeland, det er i hvert fald et dejligt billede fra Lohals :-D

Jeg har forresten meldt mig til den 01.05., så vi ses... ;-D