fredag den 30. april 2010

Tørfisk


Der er jo ikke noget, der er forkert i scrap, og heldigvis for det !!
Nu har jeg siddet og moslet med det her billede i laaang tid, og det ville slet ikke funke. Så besluttede jeg, at jeg ville prøve at bruge noget af det kram, der i forevejen lå på mit scrapbord, og så gik det stærkt. Fotoet blev hevet af og lagt på det her prik-papir, der blev rodet lidt op i restesagerne på bordet og så blev det vist lidt freestyle-agtigt, men det kan jeg også godt li'.
Selvom det blev et reste-LO, så er der alligevel ikke overladt noget til tilfældighederne, bl.a. er "tørfisk" sat i samme vinkel som linjerne i billedet. Jeg har dog måttet gå på kompromis med mit princip om, at et billeds kant aldrig må kunne ses i bogstaverne (R), fordi jeg synes, det ser grimt ud. Den skæve linje er fortsat i det stribede papir bag liggestolen. Tryklåsen og den fladmaste muffinform danner sammen med den blanke brad (ser sort ud på gengivelsen) ude til højre en trekant, det skulle være rart for øjet at se på. Endelig har jeg øvet mig lidt med det røde til morgendagens scrap hos Iben !
Tørfiske-billedet er taget i Skagen. Vi skulle finde P.S. Krøyers hus og kom forbi Skagens Egnsmuseum undervejs, og faldt for fiskene på snoren.
Det mørke vejr i dag har gjort, at jeg har måttet tage fotoet med stativ pga den lange lukkertid. Det skulle dog gerne klare op, da jeg har lovet en kollega fint vejr i dag til datterens konfirmation ! Efter regn kommer solskin, så jeg håber og tror, at solen kommer frem i eftermiddag.

6 kommentarer:

LaChris sagde ...

UHHH! I Loooooove It! Super freestyle...så mange skønne detaljer! Den der kæmpe trykknap er smart. Og fotoet er bare så flot. Synes at resultatet er perfekt :O) Nå, ja, og tillykke med præmien på min blog og jeg har modtaget din mail. Jeg skal se om jeg kan lokke manden på posthuset i morgen med pakken..selv skal jeg på arbejde...æv. Ha en rigtig dejlig bededag.

Karina sagde ...

Flot layout med en lækker anderledes sammensætning af farver og materialer.
Du må have en fantastisk bededag. Ja, vi må håbe, at det klarer til for alle konfirmationsfesterne

Margit sagde ...

ØJ - ØJ - ØJ... for et lækkert LO. Super fedt med de stærke farver og den anderledes opsætning...(og materialevalg).
Det ku' jeg lære en del af (;o))
Hav en dejlig Bededag... her lysner det lidt... håber det holder tørt resten af dagen.

Margit sagde ...

UPS!! Glemte at sige til lykke med præmien hos LaChris... =0)

Jeanette sagde ...

hej Dorit sikke nogle gode billeder du har fået taget

Pia sagde ...

super lækkert layout og flot dekoreret så foto stadig er i focus, sikke indkøb og hygge dag.
knus Pia