lørdag den 12. december 2009

12/31

I dag har vi ryddet op, da det jo nemt kan sande til med aviser/reklamer mv. fra ugens løb. Jeg har fået styr på mine dramflasker og har sat rækken op øverst på en reol, og nogle af dem er der noget i, nemlig mit hjemmebryg. Har desuden filtreret både slåen, brombær og hindbærsnapsen. Den med hindbær er der også kommet kandis og anis i, den dufter af Kongen af Danmark, glæder mig til at smage, det er vist det rene saftevand:Så har jeg også nået at pakke 10 julekalenderpakker til min kollega, så vi kan få startet vores pakkekalender:Og et lille kig til vores vagtler, som er kommet i vinterhi, der er lavet et bur, som hænger på væggen i vores fyrrum/garage. Der er egentlig 3, men de er jo noget urolige, så kun 2 af dem stod stille, da cameraet blev stukket ind af lågen !Mon der er nogen, der skal udenfor i aften, der skulle være gode muligheder for at se stjerneskud, himlen er i hvert fald frostklar !

3 kommentarer:

Charlotte sagde ...

De er så hyggelige, de flakser - og hvor har i mange!
Spændende med pakkekalenderen.
Vi har også vagtler - udendørs - sammen med kanariefugle og zebrafinker. De er nu søde, de vagtler ... og deres unger er noget af det kæreste ... de ligner helt brumbasser med ben! he he. :0)
Rigtig god aften til dig!
Jeg må hellere kigge efter stjerneskud, for jeg skal hente yngste søn om 20 min - han er til klasse-fødselsdags-fest.

Karina sagde ...

Det ser godt ud med de flasker. Ærgeligt at der er så langt til fyn ; )

Dorit sagde ...

Ja, Karina, for så sku' vi da lige ha' en spids, eller 2 eller 3...
Charlotte: vi har ikke haft held til at få unger endnu, vi har kun haft dem en sommer, men vi havde faktisk en hun der døde under æglægning... den stakkel, men det er jo også nogle store æg de lægger. Håber de vil formere sig til sommer. Vi har kun en han og 2 hunner.