torsdag den 3. december 2009

3/31

Så er de første julesmåkager bagt. Det er ikke mig, men min mor, som har været så venlig at bage til os. Foreløbig er det blevet til finskbrød og kokoskager. Men der er mere på vej bl.a. klejner og nogle småkager, der hedder tusindfryd.
Og der er købt lidt ind til julekonfekten, marcipan og overtrækschokolade, så får vi lavet lidt juleguf de sidste dage før jul.Så var der månebilledet, dette blev vist det bedste, men jeg er nu ikke helt tilfreds med det, men månen strålede godt nok helt vildt, så det kan nok ikke blive anderledes. Måske ser det meget godt ud, at den skinner op på en lille sky.God aften !

7 kommentarer:

Margit sagde ...

MUMS!!!!
Hvor ser de go'e ud...
Uhm, bliver helt lækkersulten...
Og WAU for et flot månebillede. Det var også sådan vi så månen i mandags...
Hav en dejlig aften.

Kirsten sagde ...

Du ER altså heldig, at din mor bager til Jer hvert år. Uhm... de ser gode ud :-)
Uha, hvis jeg købte ind til konfekt allerede nu, så havde B. guffet marcipanen i løbet af 0,5, det skal købes i allersidste øjeblik. ;-D ;-D
Jeg synes nu månebilledet er blevet rigtig flot :-)

Kirsten sagde ...

Forresten, - har jeg ikke set julepapiret fra din header før ....? ;-D ;-D

Charlie sagde ...

TOTALT overskudsfoto - så langt er vi slet ikke her i huset endnu - måske fordi jeg sidder her og kommenterer på diverse blogge - men det skal der også være tid til. Og flot månefoto - den er jo sååå flot i øjeblikket. Jeg tror egentlig også marcipanen osv. ligger bedst nede i butikken lidt endnu... =0)

jayne sagde ...

bare min mor ville bage min jule småkager... nå men hun har lavet en dekoration, men har ikke fået hentet den endnu... så jeg er da også lidt heldig.... Men de ser nu godt nok mums ud...
Fortsat hyggelig aften.. ps. syntes altså månen er flot

Anne Bente sagde ...

mummmms hvor ser det dog bare lækkert ud, og det billede der er kanon flot.

Karina sagde ...

Ikke dårligt at have en mor der lige kommer forbi med hjemmebag. De ser lækre ud.
God 3. december.