lørdag den 5. december 2009

5/31

Det blev slet ikke til nogen skovtur, men en tur til nogle venner, som sælger pynteting til jul, så vi fik forskelligt gran, buksom, kogler og ene med hjem. Særlig var jeg på jagt efter en troldepil-gren, og det er lige, hvad der er ved at blive klippet af her:Den dunkle belysning siger noget om, hvordan lysmængden var i dag ved 15-tiden.

Forøvrigt mødte vi på vejen en hel masse børnehavebørn/forældre, som gik med poser med ting fra skoven, så nu er jeg da lidt ræd for, at de har været inde i "min" skov og snuppe "mit" mos, det må jeg tjekke i morgen...

... hvor jeg glæder mig til denne, som jeg må åbne lige så snart jeg vågner:


.
Nu må jeg ud og rydde op efter dinneren, brændende kærlighed til H. og ostegratinerede grøntsager til mig selv. Imens skifter H. lige til vinterdæk på min bil og tjekker vand- og oliestand, så den kan klare en gang søndagshandel i morgen med min mutti.
Ha' en dejlig lørdag aften.

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Jamen det er jo gensidig fuld service ;o)
"Frækt" at der er nogen på spil i "din" skov... hold nu godt øje i morgen... måske er der fodspor!! ;o)
Ha' en hyggelig aften og på genkig i morgen :o)

Charlie sagde ...

Dejlig med en troldegren - vores er snart så gammel den er mør - men UUNDVÆRLIG til jul og påske er den. God "jagt" i skoven - håber dit mos er intakt.

Charlotte sagde ...

Uhh - spændende pakke der lggger der.
Hyggeligt billede af troldegren samt folk. Og ja, det er altså dunkelt eget tidligt på dagen!
Vi er netop hjemkommet fra sommerhus - og i formiddags gik vi en LANG tur langs vandet deroppe (ved Vig) og det var skønt og lyst.
Ha en rigtig god 2. søndag i advent.