torsdag den 31. december 2009

31/31

Årets sidste timer venter forude, nu skal vi bare have lidt godt at spise, hygge og se Manon og kilden senere i aften. Vi skal kun være os to i aften, så der blir stille og fredelig.
Der skulle lige ses lidt på håndarbejde, som er blevet kreeret, inden vi faldt for scrapningen:

en klassisk klokkestreng, som jeg lavede... jeg ved faktisk ikke hvornår, men jeg tror det var en jeg lavede som teenager i 70'erne til min mor, hmmm, nu har den bare plads i en skuffe, men det kan jo være den slags bliver moderne igen !Til mig selv syede jeg først i 80'erne denne ting... det er til juleposten, og den er skam fremme hvert år ved denne tid:Jeg syede en lignende til min svigermor, på den er også broderet "1981", så min er nok også fra det årstal.

Så kom tiden med en masse patchworksyning, dette er en syngende juleengel med glorie og sangbog, faktisk har jeg aldrig fået den gjort færdig, den mangler at blive monteret, det er det kedeligste ved patchwork, det sjoveste er at sy selve "toppen".
Faktisk syede jeg et tilsvarende lille vægtæppe med de 3 vise mænd.


Til sidst nytårsbuketten, som ventede mig, da jeg kom træt hjem fra 5 timers job.

....
Nu vil jeg holde blogfri et par dage. I morgen vil jeg trække lod blandt dem, der var så søde at lægge en kommentar til min juleblogning.
Kan I alle have en dejlig aften, pas godt på hinanden derude !!
Godt Nytår og skål !!!

6 kommentarer:

Margit sagde ...

Eiijjj... fine ting du har lavet i "fordums tider". Jeg har også været "bidt" af broderi engang. Skal nok få kigget lidt i gemmerne og vise frem ;o)
Og sikken en flot buket.... det kan jo smelte et hvert hjerte ;o)

Rigtig godt nytår og god og hyggelig nytårsaften til jer to.

Det har været dejligt at læse med på din blog i gennem året og jeg glæder mig til at "ses" igen i 2010.
Knus fra mig til dig

Margit sagde ...

Jeg glemte at skrive til dig, at opskriften på huerne ligger på www.redbarnet.dk - og ja, de er MEGET nemme ;o)

Karina sagde ...

Godt nytår til dig og din familie. Han kan bare det der med blomster din kære mand. ; )

Karin sagde ...

Godt nytår til dig Dorit! Man bliver jo helt nostalgisk når man ser de broderier... jeg har selvfølgelig også været der ;-)

Charlie sagde ...

Sjovt at se de "ældre hobby ting" og dejligt med en fin blomst, ikke! TAK for i år og til lykke til vinderne - jeg kender jo den ene RIGTIG godt - så send endelig noget man kan dele (fnis....). =0)

Anonym sagde ...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose store online [/url] It's an educational resource provider that will not only make your learning easier; it also makes it much cheaper. [url=http://www.busesbitermi.com]beats by dre[/url] Gfolvr
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Jacken outlet[/url] Nvxfld [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora bracelets sale[/url]