onsdag den 9. december 2009

9/31

Jeg har været lidt på juleindkøb i dag, og hold da op hvor der allerede er kø i butikkerne. Tror jeg venter med resten til på fredag, hvor jeg har fri kl. 13, for så er dem, der har fri kl. 14 og 15 ikke mødt op endnu !
Blandt andet var jeg i Tiger og gjorde der et scrapkøb: 72 stk. kageservietter til en tyver ! 3 forskellige størrelser, lyserøde, ja, man ved jo aldrig om man skulle komme til at scrappe lyserødt !


.
Vi har fået sat en lyskæde op uden for hoveddøren, det ser ikke særlig fikst ud i år, den plejer jo ellers at sidde i et par tujaer, men vi har fået plantet pon-pon tujaer i stedet, de er ikke så velegnede, men sådan blev det altså i år.Vi ses i morgen.

5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjjj hvor er de søde dine servietter, og jow det ser sørme da hyggeligt ud

Charlie sagde ...

Ja Hurra for Tiger butikker og den slags. Søde små pom pom træer - næste år bliver det nok bedre når de er vokset lidt - men fint med lys - det skal man bare ha foran døren ikke?

Margit sagde ...

Jamen bare der er lidt lys foran så er det jo super. Og de servietter kunne jeg finde på at jagte... får jo brug for at udvide mit scraplager med lyserødt omkring 1. marts ;o)
Det bliver en dejlig "omvæltning" med en pige i familien. ;o)
Rigtig god dag til dig.

Kirsten sagde ...

Jamen altså, - ;-)
Lyserødt plejer jo ikke at være en af dine favoritter :-), men jeg havde nu også nappet dem til den pris. En gang glimmermist eller lign. kan jo gøre underværker, så de bliver lidt mere allround :-)
Pyt da med om det ikke er optimalt med lysene, - det er da super hyggeligt.

Charlotte sagde ...

Det er så skønt med julelys i træer og buske her i den mærke tid. Og sjovt med de tujaer - sådan nogle har mine forældre også købt og jeg kan rigtigt godt li dem!
Vi har lys i baghaven i forsk. buske + vi har en buksbom at stå ved hoveddøren, som også har fået lys på - det er SÅÅÅÅÅ hygeligt. :0)
Fine kageservietter og det var da billigt.
God decemberaften til dig.