mandag den 7. december 2009

7/31

Så blev der endelig også en adventsting færdig her, pyntet med kanelstænger, hel ingefær, rødløg, fyrrekogler, en lille sløjfe og et par guldkugler samt mos. Når den kolde skovbund kommer ind i sommervarmen vågner alle dyr op til dåd, og det har myldret med diverse beboere ude fra naturen... men nu tror jeg nok de fleste er klækket og er kommet retur til deres koldere element.Og her lige et foto af vores printer-mis Max, sommetider får han nemlig trykket på den rigtige knap, og så går han helt agurk, når papiret bliver skubbet ud !I dag fik jeg aftalt med min kollega, at vi de sidste 10 dage inden jul skal give hinanden pakkekalender, så nu skal jeg ud og købe lidt til hende. Hun scrapper også, så jeg tror også jeg kan finde lidt på hylderne. Pakken den 24. skal være ekstra stor, så nu skal der lige tænkes.
Næste år skal vi have pakker hver dag til den 24., men vi kunne jo ikke nå det i år, år vi først lige har fået idéen !

Hej fra mig og ha' en god aften !

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Sød dekoration og rigtig flot med rødløgene.
Sikken en klog mis du har ; )

Anne Bente sagde ...

nææææ så flot dekoration, og da især katten :)
rigtig god aften.

Charlotte sagde ...

Flot adventsdekoration. Rødløgene ser så godt ud - det har jeg vidst ikke set før. De har jo en lækker farve. :0)
Herlig printer-mis. he he.
Synes det er så hyggeligt du har en kollega der også scrapper. Inde på mit arbejde ser de underligt på mig - de kan vidst ikke helt forstå min hang til at lege med papir. he he.
Rigtig god dag til dig.

Margit sagde ...

Rigtig sød adventsdekoration. Jeg kan også så godt lide at bruge naturmaterialer, men da jeg også har erfaret at en masse småkravl finder udvej... så har jeg begrænset mig en del i år ;o)
Lyder sjovt med en lidt forsinket pakkekalender...
God dag til dig.

Charlie sagde ...

Fin advents"ting". Kender godt det med dyrelivet - vær du glad for det ikke var juleaften midt i maden din dug blev invaderet af marcherende småkravl - det har jeg prøvet et år - siden da røg mossen nogle sekunder i mikroen, ikke særligt dyrevenligt - men så løber de da ingen steder. En printermis - hvor sjovt - vores plejede at bide i musen...