torsdag den 17. december 2009

17/31

Så er der kommet 20-25 cm sne, det har sneet hele formiddagen, men pludselig holdt det op og blev helt lys og stille, så jeg er både kommet frem og tilbage i dag.
I mit kalender var der 2 ruller gavebånd, mørkerødt med noget guldmønster på, det kan både bruges til scrap, pyntning af en stor fyrfadslysestage og til en dekoration, ret fint.
Maibritt fik af mig en stor porcelænsfrø, der holder en opvaskebørste og har en grøn skuresvamp i munden, det var kalendergavernes muntre indslag.

Så er jeg kommet til at købe dette, det er jo lige mine farver, hæ-hæ...Er købt hos www.p-m-design.dk - måske nogen kunne have interesse i hendes ting.

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Jeg kan se du kom godt hjem, godt "det røde lyn" klarede skærene ;-D

Jeg er vild med dit nye smykke, jeg tror lige jeg vender PM design :-)

Margit sagde ...

Wauwww... mon det hjalp jeg x'ede fingre for sne...?? ;o)
Kan se I også har fået et pænt lag... så mon det kan blive julen over? Det ville være dejligt.
Jeg synes det er så dejligt, at det bliver så lyst når der er sne.
God aften til dig :o)

LaChris sagde ...

Heldigt at du kunne komme både frem og tilbage. Og det armbånd er bare SÅ flot...jeg vil da også kigge en tur forbi den side...man kan jo nemt fristes tænker jeg :O)

LaChris sagde ...

...hov forresten...tak for kommentaren på min blog...dejligt med et "rigtigt" bud på gaven...det endte med at jeg sagde 150 kr. ialt :O)

Karina sagde ...

Flot armbånd.
Der er også kommet så meget sne her i Rødovre. Det er jo supersmukt at kigge ud på, men knapt så rart at cykle i! Slet ikke når man som mig har hold i nakken....

Pia sagde ...

Her er der også meget sne og sikke et flot armbånd ville ind og kigge på linket du har lagt men øv siden findes ikke siger den. Du må have en dejlig aften.
knus Pia

Charlotte sagde ...

Flotte snebilleder! Her har vi også masser af det.
Ihhhh et flot armbånd. Elsker bare de farver. Det link må jeg vidst lige kigge lidt nærmere på. :0)
God dag til dig.