søndag den 20. december 2009

20/31

Disse billeder er taget i går, hvor det var det flotteste julekortsagtige vejr med høj solskin. Det er "vores vej" og kristtjørnen med sne på samt vores kirke, der ligger for enden af marken overfor. Hvis der er nogen, der har interesse i kirker, så er Ø. Skerninge Kirke spændende ved det, at man under renovering for nogle år siden fandt blålig farve ind under den hvide kalk, og det endte med at den blå farve blev taget op igen, så nu er kirken altså lyseblå indvendig ! Ret specielt, men faktisk flot, når man har vænnet sig til det. Der kom også en ny altertavle i moderne stil, malet af en færøsk maler.

.
Så har jeg lukket min sidste adventsgave op, og jeg må sige, det har været en succes at bytte gaver men een, man kender, i stedet for at modtage/give gaver via et eller andet forum til nogen, hvis stil man overhovedet ikke kender.
.
Nu vil jeg i gang med nogle chokoladekarameller, mens H er startet op på havregrynskuglerne, opskriften er hans mors, så derfor er det hans arbejde at få dem lavet.
Der er 2 tidspunkter på året, hvor H kokkererer: nemlig om sommeren når vi griller og så til jul, hvor han står for havregrynskuglerne, hi-hi !!!
Måske der kommer lidt billeder af lækkerierne senere på dagen.

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Havregrynskugler... mums... ;o)
Ja, jeg har besøgt mange kirker på Sydfyn, fordi min mors slægt stammer fra Korinth. Så jeg har mange fætre og kusiner i din omegn ;o) og der er jo nogle anledninger i livet til, at man så netop kommer i kirken...
Lyder ellers spændende at den er blevet lyseblå!!
Fine stemningsbilleder du har taget. Lige til et julekort!!
Håber at få et par billeder i kassen juleaften af "mormor" når hun lukker op!!
Rigtg god 4.adventssøndag.

Charlie sagde ...

Havregrynskugler - det har vi da glemt i år fordi børnene plejer at lave dem - nå det må vi nå. Her i huset er det pandekager K altid står for - dem laver ham MEGET bedre end jeg gør og han har allerede lært barnebarnet at vende dem i luften. Lækre snefotos og FLOT kirke - god 2. søndag i advent - og tak fordi du gad blogge med i december - det er så hyggeligt at følge med i.

Charlotte sagde ...

Sikke dog nogle fantastisk smukke billeder du har taget. Meget stemningsfulde og et postkort værdigt. :0)
Lyder lækkert med havregrynskugler - det tror jeg egentlg jeg vil lave en dag -det er mange år siden jeg har gjort det.
Ønsker dig en dejlig 4. søndag i advent.