søndag den 27. december 2009

27/31

Festen er forbi, julegaverne er fordelt, det synker i julemadsresterne, pigerne er kørt til toget, Århus kalder, og Skanderborg kalder, hvor Majken skulle på arbejde i dag kl. 14. Vi (inkl. min mor) tog turen til sommerhuset på Langeland, for at læse el/vand af, og "heldigvis" havde vi glemt at lukke ned for 2 radiatorer, så vi fik lige kaffen inden vi tog retur, havde ellers planlagt at få den i bilen, men når der nu var lunt i stuen, så blev det dér. På vejen hjem så vi 2 dyr af en slags med store gevirer, men desværre var jeg ikke hurtig nok med kameraet. Det er Tranekær Slot, der har nogle (kron ?)dyr gående inde bag et hegn. Ellers så vi kun færgen sejle mod Tårs og en masse heste, der stod og ventede på at komme ind i den lune stald. Alt har været meget gråt i dag, lissom det ikke kunne blive rigtig lyst.



Før jul fik jeg købt for 20 kr. stykket i Tiger filmene 'Kilden i Provence' og 'Manon og kilden', tror jeg vil se i hvert fald den første af dem i aften, jeg trænger til at hygge med benene oppe. Det er mange år siden, jeg sidst så dem, så det skal blive skønt med et gensyn.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Øjjj... Langeland... der er jo skønt.
Lyder som om det har været nogle gode juledage... ;o)
Her har det også været regnfuldt og gråt :o(
Men "sporene" fra i går er også slettet her (men gemt i erindringen).
De film kender jeg ikke... måske de lige sku' noteres ;o)

Karina Beck sagde ...

Hej Dorit. Håber, at du har haft en god jul og forhåbentlig er ferien ikke slut endnu.
De to film så jeg også for mange år siden. Husker dem som gode..

Majer sagde ...

Hos os har den også stået på film i dag. Skønt med tid til det, her i slutningen af juleræset :-)

Charlie sagde ...

De film har vi også, især fordi en af dem (kan ikke huske om det er den første eller anden) har scener optaget på torvet i den lille by Bargemon hvor vi har "sommerhus".
Jeg læste også bøgerne for 100 år siden da jeg læste fransk på handelshøjskolen.